Jeg hedder Majbritt Hybholt Hare.

Mor til to dejlige drenge fra henholdsvis 2015 og 2016.
Hustru til en dejlig mand.
Bosiddende nær mark og skov lidt udenfor Lejre.
Bachelor fra Suhrs i Ernæring og Sundhed og en kandidat i Human Ernæring fra Københavns Universitet.

Jeg er et kæmpe madøre med en tålmodighed som kan ligge på et meget lille sted. Derfor har jeg svært ved når det enkle bliver besværliggjort. Dette var en af grundene til at jeg startede denne blog.
Som mor og mad-entusiast ville jeg gerne gøre alt for at mine sønner fik samme forhold til mad, som jeg selv. Jeg manglede dog inspiration, ideer og løsninger. Enkle ting, som kan få en hverdag med børn til at gå op, uden at gå på kompromis med smagen, sundheden og variationen.

Denne blog skulle gerne give det. Enkle opskrifter, som sikrer dine nærmeste at hver en bid er fyldt med smag og variation. Og tilmed kan spises med god samvittighed. Alt sammen uden for mange dikkedarer, for meget løftet pegefinger og for meget hokuspokus.

Sundhed er nemlig, for mig, ikke moderne løsninger, smarte ord og udelukkelse af madvarer. Det er noget så kedeligt som varieret kost. Hvis du derfor vælger at finde inspiration til gryderne herinde, så kan du få lov at spise dine børn af fra hele paletten og du kan samtidig være sikker på at Sundhedsstyrelsen anbefalinger bliver fulgt. Voldsomt kedeligt egentligt, men jeg håber, at jeg kan få serveret det hele på en måde, så du kan få skuldrene ned hvor de hører hjemme.

Jeg lover dig, at det her er let, til at forstå, til at arbejde med, til at stole på og til at spise. Så sæt glasset ned med færdiglavet mad (i hvert fald bare en enkelt gang) og tag en gryde frem. Både din pengepung, dine smagsløg og dit barn vil takke dig.

God fornøjelse herinde og skriv endelig hvis du har nogle spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

Majbritt – skrupsulten som altid!

skrupsulten@skrupsulten.dk

Find mig på facebook eller Instagram.

hjaelp