Jordbærpandekager (fra 6 mdr.)

Vores have bugner af friske modne jordbær. Glæden ved at bo på landet er stor her i sommermånederne og det skal nydes. Jeg ville muligvis have nydt ovenstående arrangement endnu mere, hvis jeg kunne sige, at det var dagens første omgang morgenmad. Men her klokken otte en lørdag morgen er dette landlige hus fyldt med larm, legetøj og lækre fluffy jordbærpandekager. Klokken fem er åbentbart tidspunktet hvor man står op her i hjemmet... Når det er sagt, så kan jeg virkelig anbefale disse herligheder. De er bløde og smagsfulde - og med en omgang sirup til de store i selskabet og en varm kop kaffe i hånden (til mig), så er weekenden i den grad skudt godt i gang. Er du ikke til jordbær, så kan disse pandekager også anbefales. Ingredienser:  (10 stk.) 1 dl. hvedemel 1 dl. kikærtemel (hvis ikke du har det i skabet, så tilsæt yderligere hvedemel) 1/2 tsk. vaniliepulver 1/2 tsk. bagepulver 2 store æg 100 gram friske jordbær (har du flere så smid dem endelig i) 1/4-1/2 dl. mælk (er dit barn under 9 måneder så erstat det eventuelt med vand eller havremælk) Fedtstof til at stege i Tilberedning:  Bland mel, kikærtemel, vaniliepulver og bagepulver. Mas jordbærrene og bland dem sammen med æggene med en gaffel. Miks indholdet af de to skåle og tilsæt mælk til din dej er tyk, men flydende nok til at du kan hælde den på en pande. Varm en pande op med fedtstof og lav 10-12 små tykke pandekager.