Jordbær-æblekompot (4 mdr.)

Vidunderligt lækkert snask. Til grøden. Til babyen. Til pandekagerne. Til tumlingen. Til bollerne. Til forældrene. Tager ingen tid at lave og kan holde sig i køleskabet en uges tid og står derfor klar til at hive maden op i niveau. Ingredienser:  (Et glas fyldt) To æbler 1 dl. vand 2 dl. frosne jordbær 1/2 tsk. vaniliepulver En knivspids ren kanel Tilberedning:  Skær æblet ud i mindre stykker og kog det op i en gryde med vandet. Lad det i koge i to minutter ved høj varme. Tilsæt de frosne jordbær samt kanel og vaniliepulver. Lad det hele koge 4-5 minutter til både jordbær og æbler er bløde. Stavblend til en ensartet kompot og opbevar i et skoldet lufttæt glas på køl.  
Tip: Kan du godt lide at have lidt lækkert til grøden på køl, så kan denne også anbefales.