Skipper Skræk vafler (fra 6 mdr.)

skipperskraekvaffel2 Så kom vaffeljernet frem igen. Den grønne Skipper Skræk-dej foran mig skal gøres børne-hapse-venlig, og min frokost trænger til en gevaldig opjustering, efter gårsdagens omgang havregryn, som blev spist stående, imens drengene løb om benene på mig. Idag er manden hjemme, og jeg har tid til at sidde lidt mere ned. Og trumfen i baghånden er denne omgang Skipper Skræk-vafler. Sjove og søde nok til at få drengene til at spise lystigt af dem og lige det pust, som min frokost trænger til. skipperskraekvaffel Ingredienser:  (4 vafler) 1/2 moden banan En stor håndfuld spinat 1 dl. havremælk (eller almindelig mælk afhængig af barnets alder) En knivspids vanilie 1 dl. fuldkornshvedemel 1/2 dl. kokosmel 1 æg Olie til vaffeljernet (jeg brugte kokosolie, men andet kan også bruges) Tilberedning: Skyl spinaten og blend den sammen med banan og mælk. Bland fuldkornshvedemel, kokosmel og vanilie i en skål og tilsæt den grønne blanding fra blenderen. Rør rundt og tilsæt til sidst ægget. Varm vaffeljernet op og tilsæt lidt fedtstof. Hæld en skefuld dej på og bag vaflerne til de er gyldne.