Påskemuffins (fra 6 mdr.)

pa%cc%8askemuffins3 Børnene, manden og jeg har påskeferie, og derfor står de næste par dage på maling af æg, gækkebreve og æggejagt i haven. Hyggelige ting som forhåbentligt kan gå hen og blive en tradition. Til al den hygge skal der da også være lidt sødt. Jeg valgte derfor at bruge æggene til at bage disse skønne påskemuffins, som fik huset til at dufte dejligt sødt, imens drengene malede æggeskallen. Citronen giver dem (muffins - ikke drengene) et lille spark, dog uden at jage ungerne helt væk. Børnefrostingen var lidt af en test og var mere sjov for ungerne at hjælpe til med, end at spise. Man kan i øvrigt godt bruge dejen til pandekager eller vafler i stedet for, hvis man ikke ønsker at bruge tid på at vente på ovnen. Og de kan selvfølgelig godt fryses ned. Ingredienser:  (15 mini-muffins) 80 gram mandelmel 70 gram hvedemel med fuldkorn 1 tsk. bagepulver 1 tsk. vaniljepulver 3 hvider 2 æggeblommer 1 spsk. kokossukker Citronskal fra en stor citron 1 dl. mandelmælk pa%cc%8askemuffins1 Tilberedning:  Bland mandelmel, hvedemel, bagepulver, kokossukker og vaniliepulver. Pisk æggehviderne stive og tilsæt citronskal under piskningen. Bland de tørre ingredienser med æggeblommer og mælk og rør rundt til alle klumper er opløst. Tilsæt til sidst æggehviderne og vend rundt. Fyld muffinsformene med dejen og sæt dem i ovnen på 200 grader varmluft i 15 minutter. Lad dem køle af og pynt dem herefter eller spis dem som de er.  
Tip: Ønsker du at pynte disse med børnevenlig frosting, så bland græsk yoghurt med vaniljepulver og kokosmel. Tilsæt eventuelt gul frugtfarve, hvis du er til den slags, og ønsker en rigtig påskemuffin. Hvis du ønsker en sødere smag, så kan du eventuelt tilsætte lidt flormelis, omend frostingen så ikke bliver sukkerfri :) Yoghurten gør selvfølgelig at ungerne skal være over 9 måneder, hvis du vælger at tilsætte den.