Sidste uges og denne uges madplan
En sød læser spurgte mig, for efterhånden længe siden, om jeg ville have noget imod at dele vores madplaner lidt oftere. Hun havde læst dette indlæg og manglede mere inspiration. Og jeg kendte udemærket hendes problemstilling. At køre fast i de samme retter og mangle et indspark fra andre.
Hvorvidt vores retter kan give dette, skal jeg ikke gøre mig klog på, men her er der om ikke andet to af dem. To madplaner. En for denne uge samt en for næste uge, som vi handlede ind til på nettet igår og derfor har kunne forberede os lidt på idag.
Sidste uge
Mandag: Kylling i karry (fryser-ret)
Tirsdag: Pastasalat*
Onsdag: Æggepandekager med ristede grøntsager* og sød kartoffel*
Torsdag: Sprængt kylling med asparges og parmaskinke samt spinatsalat*
Fredag: Lasagne (dobbelt portion)
Lørdag: Rester af lasagne med salat* og flute til
Søndag: Fiskefrikadeller med salat og små pandestegte kartofler (laver dobbelt af fiskefrikadeller til fryseren)
*Heri indgår ingredienser, som jeg havde forberedt søndagen forinden, således at jeg ikke behøvede at stå og koge pasta, varme ovnen op for den søde kartoffel og grøntsager, eller skylle alle ingredienserne til salaten efter en lang arbejdsdag.
Læs mere om food prep her.
Næste uge
Mandag: Boller i karry (fryser-ret)
Tirsdag: Pasta med kylling, squash og bacon i cremet sovs (opskrift kommer)
Onsdag: Lady og vagabonden (oksekød erstattes med lammekød)
Torsdag: Rugbrød med bl.a. kartofler, varmrøget makrel og rejer
Fredag: Grill (årets første!)
Lørdag: Wok med kylling, broccoli og kokosmælk (opskrift kommer)
Søndag: Rester
Nedenstående er denne søndags food prep, som består af en frokostsalat, to gange morgenmad, lidt rababerkompot til drengenes grød, linser og rugbrødscroutoner til salaten i aften samt til resten af ugen, mysli til morgenmaden og kogte gulerødder, peberfrugt og vindruer til snacks. Desuden er squash skåret i tern til tirsdagens ret og kartoflerne til i aften samt torsdag er kogte.