Bananpandekager (fra 4 mdr.)
Disse pandekager kan laves på ti minutter.
De kan tilmed serveres for alle beboere i huset og de kan fryses ned. De kan serveres fra 4 måneder, omend det er de færreste 4 måneder gamle babyer som bryder sig om noget så fast i konsistensen. Gem derfor opskriften til den lille stump har vænnet sig til at få en smule fast føde, og så kan du ellers gå igang i køkkenet med disse herligheder, som er gode at pakke med til turen, eller gode at give som supplement til grøden, så den lille har noget at lege med og undersøge. Ja. De er selvfølgelig også bare gode at hapse selv, når søndagen skal være lidt mere hyggelig.
Du kan finde inspiration til andre pandekager her. Ligesom at du kan lave vafler af denne opskrift.
Ingredienser:
(10 små pandekager)
1 moden banan
En stor knivspids vanilie
Et stort æg
2 spsk. rismel (eller havregryn, eller kokosfibermel, eller hvad du ellers har..)
1 spsk. kokosolie
Tilberedning:
Mos banan og pisk sammen med vanilie og æg. Tilsæt olie og rismel og pisk til en ensartet mos.
Varm en pande op og steg pandekagerne.
Tip: Ønsker du at variere smagen en smule, så tilsæt eventuelt lidt appelsinsaft. Eller anvend halv kokosmel og halv rismel.
Kan de fryses ned?
Og hvis de kan, hvor længe kan de så holde? 😄