Butternutsquashmos (fra 4 mdr.)
Smørsquashen. Dette lille pæreformede græskar er propfyldt med vitaminer og calcium. Den kan tilmed blendes helt fint, så den bliver til den perfekte begynder mos til din baby. Den kan tilberedes på flere måder, men bibeholder dog mest smag ved at blive bagt. Jeg har dog været i tidsnød og har derfor valgt at gå en smule på kompromis og derfor kogt den. Smagen er stadig dejlig nøddeagtig og min baby spiste stadig rub og stub.
Ingredienser:
(en stor portion til at fryse ned)
1 stk. butternut squash
1 tsk. fedtstof pr. portion
Modermælk eller modermælkserstatning
Tilberedning:
Skær din butternut squash på langs med en skarp kniv og skræl den. Skrab kernerne ud og kasser. Skær den i mindre stykker og lad den koge i ca. 20 minutter. Blend mosen til en fin konsistens og frys ned, hvis ikke din baby skal have det med det samme. Alternativt tilføjer du fedtstof og modermælk eller modermælkserstatning.
Ingen kommentarer endnu