Gulerod-spinatboller (fra 6 mdr.)

Torskerognssalat (fra 6 mdr.)

bolle-med-torskerognssalat1

Jeg har altid torskerogn stående derhjemme, da det er en forholdsvis billig, og meget nem måde at få drengene til at spise fisk. Torskerogn er tilmed rig på d-vitamin og essentielle fedtsyrer.

I weekenden valgte jeg at bruge torskerognen i en torskerognssalat.

Ungerne fik det på lidt rugbrød til frokost, og jeg nød min torskerognssalat i en lækker gulerods-spinatbolle idag.

Ingredienser: 

(en stor portion)

1 dåse torskerogn

Et lille bundt purløg

1 solid spsk. creme fraiche*

Lidt citronsaft

Smag til med salt og peber

Tilberedning: 

Mos torskerognen med en gaffel. Skyl purløget og hak det fint. Bland det sammen med de resterende ingredienser.

Smag til.

 

bolle-med-torskerognssalat

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerod-spinatboller (fra 6 mdr.)