Alle de anbefalinger...?!

Rodfrugtshapsere til alle størrelser

rodfrugtshapsere

Forretningerne bugner i øjeblikket af lækre rodfrugter til billige penge.

Vi elsker det herhjemme og fik derfor også en ordentlig omgang igår aftes med laks til. Alt i ovnen på en gang og haps! Så er der lækker aftensmad.

Idag står jeg så tilbage med en sørgelig rest rodfrugter. For lille til at mætte mig til frokost og for stor til at kassere.

Derfor opstod ideen om rodfrugtshapsere.

Blød til sarte tandløse gummer og samtidig nærende til at mætte selv dem med munden fyldt med tænder og hagesmækken på skrå.

Husets yngste får lov at mæske sig i dem i aften og samtidig træne sine gaffel-færdigheder.

Ingredienser: 

180 g. bagte rodfrugter (jeg brugte gulerødder, jordskok, pastinak, kartofler og lidt løg)

1 tsk. olie

Tilberedning: 

De bagte rodfrugter blendes til en ensartet masse i en miniblender sammen med olien. Form rodfrugts”dejen” til små boller og placer dem på en bradepande med bagepapir.

Sæt dem i ovnen på 200 grader varmluft i ca. 15 minutter.

 


Tip: Hvis du har en rest kød, fisk eller fjerkræ fra aftenen før, så prøv at blende dette sammen med rodfrugterne, for at opnå et højere jern-indhold i hapserne.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle de anbefalinger...?!