Frittata – snack og fingerfood (fra 6 mdr.)
Elsker at have de her frittata på køl.
De er optimale som mellemsnack til både min toårige og min 9 mdrs.
Eller som en del af en frokost, hvor den yngste kan få lov at spise løs med hænderne.
De er desuden super sunde og passer sig selv i ovnen.
Mængderne behøver ikke være eksakte. Har du nogle andre grøntsager eller har du en rest, som du ønsker anvende, så gør det.
Ingen madspild, kun gode sager.
Ingredienser:
2 søde kartofler
140 g. squash
2. spsk. olie
1 fed hvidløg
1 dl. frosne ærter
2 spsk. cheddar
4 æg
Tilberedning:
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
Skræl de søde kartofler og blend dem sammen med squash til en fin masse.
Vend dem med olien på en pande sammen med hvidløget og ærterne.
Hæld dem i en skål og rør dem sammen med de øvrige ingredienser.
Hæld æggemassen i et ildfast fad beklædt med bagepapir.
Sættes midt i ovnen i ca. 20 minutter til den er fast og let brunlig på toppen.
Lad den køle af, inden den skæres til små spisevenlige frittata-stykker.
Lyder lækkert. Når du skriver 2 søde kartofler – er det så to af de store søde kartofler som man kan købe, eller er det sødkartoffel svarende til 2 almindelige kartofler?