Jordbærgrød (fra 4 mdr.)
Denne grød kan spises enten som den er eller som topping til morgenmaden. Kan opbevares i køleskabet et par dage i i et glas eller en lufttæt beholder. Eller frys ned i isterningbakker – lige til at tage op og køle en varm portion grød ned.
Ingredienser:
200 g. frosne jordbær
2 dadler (uden sten)
1 dl. vand
En vaniljestang
Tilberedning:
Flæk vaniljestangen og kom jordbær, dadler, vand og både vaniljestang og korn derfra ned i en lille gryde med låg. Kog under låg i 10 minutter ved svag varme. Pas på at det ikke koger på. Når bærerne er kogt ud, tager du gryden af varmen og fisker vaniljestangen op. Du kan nu enten vælge at stavblende grøden eller mose med en gaffel, afhængig af hvor cremet eller klumpet du ønsker den at være.
Skal man bruge dadler ?
Hva gør de til den ?
Tak for en skide god blog og masser lækre opskrifter der bliver brugt flittigt 🙂
Mvh Camilla