Rejotto (fra 6 mdr.)
En risotto til de helt små.
Jeg har erstattet risene med fuldkornsbulgur, så man ikke behøver spekulere over det indhold af arsen, som ris har, og som børn ikke må få for meget af. Derudover har jeg skruet op for smagsgiverne.
Nedenstående opskrift giver en ret fast konsistens. Tilsæt derfor mere væde, hvis du ønsker en mere flydende konsistens.
Ingredienser:
(3 små portioner)
1 dl. fuldkornsbulgur
1 spsk. olie
1 løg
2 stk. tomater
100 g. rejer
1 fed hvidløg
Lidt salt og peber
Tilberedning:
Kog bulgur efter anvisning på posen. Skær imellemtiden tomaterne i mindre stykker. Hak løg og hvidløg fint. Varm en pande op med olien og tilsæt alle ingredienserne. Rør rundt i 5-7 minutter.
Er der mon nogen mulighed for at fryse denne ret ned? Det er simpelthen sådan en dejlig side du har – især til sådan en førstegangsmor som mig 🙂