Blommeøllebrød (fra 4 mdr.)

Rejotto (fra 6 mdr.)

bulgursrejer

En risotto til de helt små.

Jeg har erstattet risene med fuldkornsbulgur, så man ikke behøver spekulere over det indhold af arsen, som ris har, og som børn ikke må få for meget af. Derudover har jeg skruet op for smagsgiverne.

Nedenstående opskrift giver en ret fast konsistens. Tilsæt derfor mere væde, hvis du ønsker en mere flydende konsistens.

Ingredienser:

(3 små portioner)

1 dl. fuldkornsbulgur

1 spsk. olie

1 løg

2 stk. tomater

100 g. rejer

1 fed hvidløg

Lidt salt og peber

Tilberedning: 

Kog bulgur efter anvisning på posen. Skær imellemtiden tomaterne i mindre stykker. Hak løg og hvidløg fint. Varm en pande op med olien og tilsæt alle ingredienserne. Rør rundt i 5-7 minutter.

2 kommentarer

  • Mette

    Er der mon nogen mulighed for at fryse denne ret ned? Det er simpelthen sådan en dejlig side du har – især til sådan en førstegangsmor som mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Majbritt

      Kære Mette,
      Tusind tak. Det var sødt at skrive 🙂
      Hvis du bruger friske rejer – som ikke har været frosset forinden – så kan du godt fryse retten ned.
      God fornøjelse.
      mvh
      Majbritt

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blommeøllebrød (fra 4 mdr.)