Kyllingefrikadeller (fra 6 mdr.)
Små deller som hele familien kan hapse i sig. De er tilmed sunde og nemme at lave, da hele pande-vende-situationen er erstattet af ovntid. Super dejligt i en travl tid.
Ingredienser:
(20 små styk)
450 g. hakket kyllingekød
1 stor gulerod
1 lille løg
1 fed hvidløg
1 æg
2 spsk. havregryn
Salt og peber
Tilberedning:
Skræl guleroden. Pil løg og hvidløg. Hak det hele fint, enten i miniblender eller på et rivejern. Den finthakkede masse blandes med kyllingekødet i en skål. Tilsæt havregryn, æg og salt og peber. Hold igen med salten, så også de helt små størrelser kan spise med.
Form farsen til frikadeller og læg dem på en bageplade med bagepapir. Bages midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 30 minutter til de bliver gyldne på ydersiden.
Tak for sådan en fin side med masser af inspiration 😊
Vil Kyllingedellerne kunne fryses, tænker du? Mvh Freja