Super-mos med kylling (fra 6 mdr.)

Mysli

mysli-forfra

Jeg har opgivet at finde en mysli, som både smager godt og er sund. Smager de godt, så er de ofte fyldt med chokolade eller tørret frugt, og stemmer derfor i min optik ikke overens med en sund hverdag. Er de til gengæld sunde, så smager de ofte lidt for spelt-agtige.

Derfor laver jeg min egen mysli.

Økonomisk kan det overhovedet ikke betale sig. Det kræver også en hulens masse ingredienser. Og du skal tilmed investere lidt tid på det.

Men er det besværet værd?

Ja! Det synes jeg i den grad, at det er!

Så here goes.

Min version af en lækker og sund mysli til at redde yoghurten eller den grå mandag morgen.

Ingredienser:

(Et stort glas fyldt)

50 g. mandler

50 g. hasselnødder

50 g. valnødder

20 g. kokos

20 g. solsikkekerner

20 g. græskarkerner

20 g. hørfrø

20 g. chiafrø

200 g. finvalset havregryn

3 spsk. acaciehonning

Tilberedning: 

Tænd ovnen på 180 grader. Hak nødderne i mindre stykker.

Læg et stykke bagepapir på en bradepande og bland alle ingredienserne sammen herpå.

Afslut med at hælde honningen ud over mysli-blandingen.

Stil bradepanden i ovnen i ca. 15 minutter. Rør med jævne mellemrum i den med en træske.

Myslien er færdig, når den er flot gylden.


Husk at børn under 3 år ikke må få hele kerner, nødder og mandler. Denne lille treat er derfor din helt egen, så længe du har helt små børn.

mysli

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super-mos med kylling (fra 6 mdr.)