Jordbær-rabarber-koldskål (fra 1 år)

Koldskålsis (fra 1 år)

Min yngste søn er ved at få tænder. Igen! Det tager jo en evighed inden hele gebisset er dannet og i den proces, så kan han være lidt svær at tilfredsstille ernæringsmæssigt. Gode råd er altså dyre, og jeg må på overarbejde, i samme omfang som de hagesmække han konstant savler til.

I den forbindelse fandt jeg på dette.

Lav denne lækre opskrift på koldskål. Lav rigeligt, så I både har til aftensmad/frokost/mellemmåltid eller hvad du ellers syntes at koldskål kan bruges til. Frys resten ned til is.

Haps!

Hos os betyder det pt. at min ældste kan få is på daglig basis og ELSKER det. Og min yngste kan få lov at pleje ømme gummer med kølig is.

Jeg valgte at dyppe nogle af dem i chokolade efterfølgende til stor begejstring for min ældste. Og derefter drysse lidt kammerjunker ud over. Men de kan også bruges helt plain. 

Mangler du mere inspiration, måske til de helt små under 1 år, når de begynder at få tænder, så kan denne opskrift også anbefales. Den er desuden helt genial at have i tankerne, når man skal på tur med en lille stump og give mad undervejs.

Tilberedning og ingredienser: 

Lav denne opskrift på koldskål. Eller lav din helt egen.

Køb pinde til is, alternativt brug sugerør.

Isforme (jeg brugte disse, men de kan også købes billigere i de fleste større supermarkeder)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jordbær-rabarber-koldskål (fra 1 år)